Sådan tjekker du testvarianter i forskellige browsere

Se næste videoguide
Sådan måler du afvisningsprocenten i din splittest

Transskribering
Hej, mit navn er Mogens Møller. Jeg vil i denne video vise dig, hvordan du tjekker dine test-varianter i forskellige browsere, inden du lancerer din splittest.

Når du laver din splittest, kan det være en fordel, inden du lancerer dem, at lige du får tjekket, hvordan dine nye test-varianter ser ud i forskellige browsere.

Når du sidder inde og roder i Visual Website Optimizer kan du godt nogle gange komme til at gøre nogle ting som måske opfører sig noget sjovt i forskellige browsere, måske noget Internet Explorer 8 eller nogle andre gamle browsere. Så er det faktisk rigtig fint, at du kan se preview af det. Og det er faktisk en ret ny feature Visual Website Optimizer har lavet, så den synes jeg da lige du skal se hvordan du bruger.

Jeg har en test her, som ikke er startet endnu. Jeg har lige sat den op. Og nu vil jeg gerne se, hvordan denne her test tager sig ud i forskellige browsere.

Jeg klikker ind under det punkt, der hedder ”Preview/Variations”.  Så viser den det, der hedder et ”Quick Previews”.

Det jeg faktisk skal, er, at jeg lige skal op og vælge den der hedder ”Select Browsers”. Og her kan jeg så se nogle af de browsere, jeg kan vælge af her. Det kunne være Internet Explorer, det kunne være Firefox. Jeg kunne vælge noget iPhone, iPad, Android. Der er gode valgmuligheder her. Nu vælger jeg kun de her to til at starte med, så det ikke tager alt for lang tid. Du kan se, at der lige tager noget tid at generere de her screenshots.

Men den er allerede klar med Firefox. Så kan jeg trykke ind og sige preview. Og så viser den mig faktisk, hvordan denne her side ser ud i Firefox.

Så kan jeg gå ind og sige, jeg vil gerne se hvordan den ser ud i Internet Explorer. Så får jeg et billede af, hvordan den ser ud i Internet Explorer.

Så det her er en rigtig fin måde at se, hvordan din hjemmeside tager sig ud i forskellige browsere, inden du starter din splittest.

Godt. Jeg håber du kan bruge denne her video til noget. Rigtig god fornøjelse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sådan tjekker du testvarianter i forskellige browsere, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *