Få optimeret din webshop

Driver du en webshop og ønsker du et få konverteret nogle flere af dine besøgende til kunder? Så lad os tage en snak om et eventuelt samarbejde. Afhængig af hvad situationen pt. er med din webshop, kan vores samarbejde variere. Her er nogle typiske scenarier.

Pakke 1: Højere konverteringsrate

Velegnet hvis: Du er tilfreds med dit design og CMS, men konverteringsraten skal hæves

Pakke 1: Højere konvertering

I dette tilfælde laver jeg en grundig gennemgang af din webshop – både selve opbygningen og dine statistikdata (typisk Google Analytics). Herefter brugertester jeg webshoppen med personer fra din målgruppe. Dette giver altid en lang liste med forslag til, hvordan vi kan hæve konverteringsraten.

Næste skridt er, at vi sammen prioriterer de mange forslag, hvorefter jeg vil sætte splittests op på de vigtigste områder. Nogle ting skal naturligvis også blot rettes med det samme.

Herefter kan vi evt. lave en aftale om, at jeg løbende følger op på disse splittests og måske brugertester igen senere. Alternativt kan jeg sætte dig ind i det, så du selv kan fortsætte fremadrettet.

Konverteringen er steget
Hvis man har svært ved at komme i gang med konverteringsoptimering og brugervenlig, så er Mogens kanon, for han gør det super simpelt og effektivt. Vi har sammen lavet flere ændringer, hvorefter konverteringen er steget.

Mathilde Mackowski, Sinful.dk

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne

Kontakt mig

Pakke 2: Nyt design og CMS

Velegnet hvis: Du har besluttet, at du skal have nyt design og CMS

Pakke 2: Nyt design og CMS

Hvis du skal have nyt design og CMS er det ekstremt vigtigt du vælger den rigtige leverandør. Du står overfor en meget spændende proces, som indeholder mange potentielle fejldispositioner f.eks. ved udformning af kravspecifikation, design af prototyper, håndtering af nye URL’s uden tab af Google-værdi osv.

I denne proces kan jeg tage styrepinden og sørge for, at flytningen og det nye design kommer sikkert i mål. Jeg har siddet på web-leverandørens side af bordet i mange år, så jeg kender alle faldgrupperne og jeg ved, hvilke spørgsmål der skal stilles, så forventningsafstemningen mellem os, designerne og programmørerne er korrekt.

Helt konkret laver jeg kundearketyper, brugertests, prototyper, kravspecifikation og opfølgende tests, så du får den bedst mulige flytning til det nye CMS med et nyt design, der både er visuelt flot og konverterer de besøgende til kunder.

Professionel sparringspartner
I forløbet med at skifte CMS og få nyt design har Mogens været vores professionelle sparringspartner. Han har lavet skitser til designet og skrevet udførlig kravspecifikation, som danner grundlaget for vores nye flotte website.

Susanne Thinggaard, Højmark Rejser

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne

Kontakt mig

Pakke 3: Nyt design

Velegnet hvis: Du har besluttet, at du skal have nyt design

Pakke 3: Nyt design

Det kan være dejligt forfriskende at få et nyt design – nogle gange også nødvendigt. I rigtig mange tilfælde er nogle små rettelser til det nuværende design dog nok. Hvert fald hvis målet med det nye design er, at sælge flere produkter.

I dette tilfælde vil jeg analysere og brugerteste dit nuværende design og finde ud af, hvad der fungerer godt og hvad der fungerer skidt. Herefter kan vi sammen konkludere, om nogle få tilretninger til det nuværende design måske er nok.

Hvis det er helt grelt, udformer jeg prototyper til dit nye design og udtænker, hvad der er vigtigt at få med. Disse prototyper kan vi tage med til din grafiker, få dem realiseret og efterfølgende implementeret i dit CMS.

Nyt og mere brugervenligt website
Efter vi brugertestede vores website sammen med Mogens besluttede vi at designe en helt nyt website, hvor Mogens stod i spidsen for prototyperne og designet. Det har resulteret i et flot nyt og mere brugervenligt website.

Daniel Hansen, Team Benns

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne

Kontakt mig

Der er lukket for kommentarer.