Få en gratis 10 minutters ekspert-brugertest af din webshop

Jeg gennemgår din webshop, optager det på video og kommer med forslag til konverteringsoptimering

Mogens Møller

Jeg har efterhånden set rigtig mange brugertests og splittest resultater. Både via mit arbejde som e-handelskonsulent gennem 6 år og senest i mine brugertest og splittest workshops, som jeg netop har afholdt i Aarhus, Odense og København.

Det skal nu komme dig til gode! Jeg kan selvfølgelig ikke gå i dybden med din webshop på de 10 minutter, men jeg kan helt sikkert se og finde en masse områder, hvor du kan hæve konverteringsraten væsentligt.

Hvorfor gør jeg det gratis?

Gratis optimering

Jeg fakturerer normalt min tid 950 kr. i timen og holder workshops, hvor deltagerne giver 4.000 kr. pr. dag ekskl. moms. Men jeg gør altså dette gratis! Hvorfor?

For at være helt ærlig, så gør jeg det ikke kun fordi jeg er en flink fyr 🙂 Jeg har planer om at lave en masse fede services, workshops, videoer, ebøger mm. til webshops den kommende tid og i den forbindelse kan din e-mailadresse blive meget værdifuld for mig.

Bare rolig, du vil ikke modtage spam fra mig. Men når jeg har noget fedt, som kan være værdifuldt for din webshop, så vil du modtage en mail fra mig. Du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

Få din gratis ekspert-brugertest nu

Udfyld formularen nedenfor og få din ekspert-brugertest.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev og vil få konkrete tips
om webshop optimering ca. 1-2 gange om måneden.
Du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

Bemærk: Jeg holder sommerferie indtil slutningen af august, så du må have lidt tålmodighed.

Denne service er desværre ikke tilgængelig længere.

Der er lukket for kommentarer.