Hvad kan du forvente af denne nye blog?

Hej, forlad venligst min side igen! Der er en video, som du skal se først!
Det skal ikke være nogen hemmelighed – jeg blev inspireret til at oprette denne nye blog efter jeg hørte Michael Lykke Aagaard’s fremragende interview med content eksperten Marcus Sheridan. Har du ikke hørt interviewet endnu, så skynd dig at forlade min side, hør interviewet og kom evt. tilbage igen med mindre du ligesom mig efterfølgende får travlt om at skrive flere siders notater!

Hvad kan du forvente her på bloggen?
Indholdet her på bloggen vil afspejle ting, ideer og hændelser, som inspirerer mig i hverdagen. Ting, som sætter tanker i gang i mit hoved, og som jeg formoder ligeledes kan inspirere andre mennesker.

Om denne formodning holder vand – altså om mine daglige iagttagelser og indfald overhovedet har interessere for andre end mig selv, ja, det må vise sig. Jeg ved det ikke! Men jeg håber, at kunne sætte tanker i gang hos andre og forhåbentlig få nogle gode erfaringsudvekslinger og debatter i kommentarsporene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kunne du lide mit blogindlæg?

Så vil jeg blive rigtig glad, hvis du gider dele det.

På forhånd tak!

Om Mogens

Jeg er specialist i konverteringsoptimering og arbejder som e-handelskonsulent i mit eget firma KVO. Du kan finde mig på de sociale medier Twitter, Google+, LinkedIn og Facebook. Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: mm@mogens-moeller.dk eller mobil 27 49 07 54.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar Hvad kan du forvente af denne nye blog?

  1. Lars Bachmann siger:

    Hej Mogens
    Det bliver spændende. glæder mig at læse hvad du nu finder på at skrive 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *