Om mig

Mit navn er Mogens Møller og jeg er specialist i konverteringsoptimering på webshops.

Jeg rådgiver på konsulentbasis flere af landets største webshops i konverteringsoptimering dvs. hvordan de får flere af deres besøgende til at konvertere og blive kunder.

Baggrund
Tilbage i 2001 startede jeg mit eget firma imens jeg gik på handelsskole, hvor jeg designede og programmerede hjemmesider for mindre virksomheder.

Jeg startede efterfølgende på uddannelsen som mediegrafiker, fik en lejlighed i Holstebro og kom hurtigt til en af Danmarks største webbureauer MCB, hvor jeg i starten arbejdede som grafiker og webdesigner. Jeg fik dog hurtigt stor interesse for e-handel og blev derfor e-handelskonsulent hos MCB.

I 2011 startede jeg mit eget konsulentfirma KVO (Konverteringsoptimering).

Egen webshop
Som et sideprojekt var jeg medejer af webshoppen LastTouch.dk fra 2008 og frem til 2013, hvor jeg solgte mine andele.

Disse 5 år som webshopejer gør bl.a., at jeg let kan sætte mig i webshopejerens sted, hvor udfordringer som lager, logistik, indkøb, transport mm. skal gå op i en højere enhed med brugeroplevelsen på webshoppen.

Blogs
Jeg deler ofte min viden og skriver blogindlæg om konkrete cases eller tests. Det sker på min personlige blog, min blog om webshop optimering, på MCB’s blog om ehandel, webdesign, SEO og AdWords og på Aminos ekspertblogs.

Sociale medier
Jeg findes også på de sociale medier: Twitter, Facebook og Google Plus.

Der er lukket for kommentarer.